listopad 2018. FINALNA UTRKA KUPA HRVATSKE U DALJINSKOM PLIVANJU PERAJAMA

Protekli vikend u Varaždinu je održana finalna utrka Kupa Hrvatske u daljinskom plivanju perajama za 2018. godinu u uzrastima mlađih juniora, juniora i seniora. Za RSK "Mladost" su nastupili: Robert Čupev, Valentina Cafolla, Luka Bohač i Lean Osmanović.


   Na dionici od 7500 m u iznimno hladnoj vodi Medulin je ostvario sljedeće rezultate. U individualnoj utrci Valentina Cafolla i Robert Čupev osvojili su uvjerljivo prvo mjesto. Lean Osmanović je među mlađim juniorima bio treći.

 

  U ukupnom poretku Kupa Hrvatske za 2018. godinu zbrojem bodova u apsolutnoj kategoriji drugo mjesto zauzela je Ema Ivetić dok je Robert Čupev u apsolutnoj muškoj konkurenciji bio prvi. U juniorskoj kategoriji Lean Osmanović je bio drugi dok je među mlađim juniorima zauzeo najsjajnije odličje dok je Mateo Biletić u istoj kategoriji zauzeo treće mjesto. Denis Dobran ukupnim zbrojem bodova zauzeo je prvo mjesto među veteranima. Zbrojem bodova u ukupnom poretku finala Mladostaši su osvojili najsjajnije odličje.
    

Sljedeće natjecanje koje očekuje Mladostaše je vrlo bitno "Ekipno prvenstvo Hrvatske u plivanju perajama i brzinskom ronjenju" koje se održava u Rijeci.

 

http://www.admin.sportskazajednicamedulin.hr/files/images/original/b80ed33111fe783a6f8544da7aa9c5ef.jpg   http://www.admin.sportskazajednicamedulin.hr/files/images/original/fe58ae47fa65a01801bbe1befd54b471.jpg

 


Copyright © SZOM MEDULIN