listopad 2018. 4. UTRKA KUPA HRVATSKE U DALJINSKOM PLIVANJU PERAJAMA

 

RSK "Mladost" Medulin bio je organizator 4. Utrke Kupa Hrvatske u daljinskom plivanju perajama i Finala kadetskog

Kupa Hrvatske u daljinskom plivanju perajama. Za Mladost su nastupili: Valeria Kirac, Robert Čupev, Martina Pekica, Karlo Reljanović, David Reljanović, Mario Gortan, Marta Gortan, Mateo Biletić, Luka Bohač, Lean Osmanović, Mihael Botić, Marco Cafolla, Barbara Matika, Lana Rački, Meri Bernobić, Luka Bernobić, Luka Medić, Eric Ilisić, Matija Ritoša, Ema Ivetić i Toni Pekica. Kadeti i mlađi kadeti su plivali dionicu od 1000m dok su stariji plivali 3000m.

 

Robert Čupev je bio drugi u apsolutnoj kategoriji na 3000m dok je Ema Ivetić ukupno i u juniorskoj kategoriji bila prva. U juniorskoj kategoriji Lean Osmanović je doplivao do drugog mjesta dok je među mlađim juniorima bio prvi. Također među mlađim juniorima Mateo Biletić je zauzeo treće mjesto. Među kadetima u velikom maratonu Marco Cafolla je bio prvi, a Martina Pekica druga. U kraćoj dionici maratona dominirao je Marco Cafolla među kadetima, dok je Martina Pekica bila treća među kadetkinjama. U najmlađoj kategoriji dječaka Luka Bernobić je bio prvi, David Reljanović drugi i Luka Medić treći. Među mlađim kadetkinjama Barbara Matika zauzela je drugo mjesto.

 

Finalnim zbrojem bodova za 2018 godinu u kadetskoj kategoriji pobijedio je Marco Cafolla, među kadetkinjama drugo mjesto zauzela je Barbara Matika dok je Martina Pekica bila treća. U mlađim kadetkinjama Barbara Matika je također bila druga dok je Marta Gortan zauzela treće mjesto.

 

U ukupnom poretku klubova u muškoj konkurenciji je Mladost druga, u ženskoj prva, a u ukupnoj kategoriji popeli smo se na najvišu stepenicu.

http://www.admin.sportskazajednicamedulin.hr/files/images/original/99b9b4c914a35469feba2df49c4dbd97.jpg   http://www.admin.sportskazajednicamedulin.hr/files/images/original/385bc03fbfa5e866a393daedb91cb6bb.jpg
     
http://www.admin.sportskazajednicamedulin.hr/files/images/original/302f7c40038a486733bb9a446cd5891c.jpg    

 

 


Copyright © SZOM MEDULIN