srpanj 2019 - 1.UTRKA KUPA HRVATSKE U DALJINSKOM PLIVANJU PERAJAMA

KAMP PODVODNE ORIJENTACIJE

DRŽAVNO PRVENSTVO U PODVODNOJ ORIJENTACIJI

DRŽAVNO PRVENSTVO U PODVODNOJ ORIJENTACIJI ZA DJECU

 

Uz pomoć Saveza Sportova Istarske županije i Ronilačkog Saveza Istarske županije, Ronilačko Sportski klub "Mladost" Medulin organizirao je 3. Kamp podvodne orijentacije na jezeru Lepenica u Fužinama. U sklopu kampa održano je i 28. Državno prvenstvo u podvodnoj orijentaciji te 3. Državno prvenstvo u podvodnoj orijentaciji za djecu sa disalicom. U kampu se učilo disciplini podvodne orijentacije sa ronilačkom bocom te na disalicu, bez ronilačke boce.

Prije samog kampa održala se 1. Utrka Kupa Hrvatske u daljinskom plivanju perajama u Kostreni. Na utrci su nastupili Matija Ritoša, Eric Ilisić, Karlo Reljanović, David Reljanović, Roko Peruško, Luka Medić, Sara Soldo, Lana Rački, Lean Osmanović, Leon Kolar, Lucas Kolar, Mihael Botić, Barbara Matika, Martina Pekica, Marco Cafolla, Toni Pekica, Meri Bernobić, Luka Bernobić, Mateo Biletić, Luka Bohač, Lea Ikić Čupev, Tara Pavlović i za KPA "Uljanik" Pula Robert Čupev i Marin Pekica. Robert Čupev je u apsolutnoj muškoj konkurenciji zauzeo drugo mjesto, dok je Ema Ivetić među juniorkama i apsolutno bila prva. Među kadetkinjama Barbara Matika je bila treća dok je u konkurenciji mlađih kadetkinja bila prva. Mihael Botić je bio drugi među mlađim kadetima. U konkurenciji mlađih juniora prvo mjesto zauzeo je Luka Bohač dok je Lean Osmanović bio drugi.

Na Državnom prvenstvu u podvodnoj orijentaciji za Mladost su nastupili Lea Ikić Čupev, Luka Bohač, Lean Osmanović, Tara Pavlović, Martina Pekica, Ana Jerković, Ema Ivetić i Marco Cafolla te za KPA "Uljanik" Pula, Robert Čupev i Petra Išić. Plivale su se pojedinačne discipline M Course, 5 Points, Star i Paralel Slalom. Robert Čupev bio je prvi u disciplinama M Course, Star i Paralel Slalom dok je u disciplini 5 Points bio drugi. Ana Jerković je osvojila zlato u disciplini Paralel Slalom. Ema Ivetić je u disciplinama 5 Points i Paralel Slalom bila druga u apsolutnoj kategoriji dok je među juniorkama bila također druga u disciplinama 5 Points, M Course i Star, a pobjedu je uzela u disciplini Paralel Slalom. Lea Ikić Čupev je bila treća u disciplinama Star i 5 Points te druga u disciplinama M Course i Paralel Slalom. Luka Bohač je bio treći apsolutno u disciplini 5 Points i Paralel Slalom dok je među juniorima bio prvi u disciplinama Paralel Slalom i 5 Points te treći u disciplinama M Course i Star. Lean Osmanović je bio apsolutno treći u disciplini Star dok je među juniorima bio srebrni u disciplinama M Course, Paralel Slalom i Star. Martina Pekica među juniorkama je doplivala do bronce u disciplini 5 Points.

U ukupnom poretku bili smo drugi među ženama i u ukupnom poretku, dok smo u muškoj konkurenciji zauzeli treće mjesto.

Po treći puta održano je i Državno prvenstvo u podvodnoj orijentaciji za djecu sa disalicom gdje su se plivale discipline Reperi 5 i M Kurs u kategorijama mlađih kadeta, kadeta, mlađih juniora i juniora. Za Mladost su nastupili: Marco Cafolla, Luka Bohač, Lean Osmanović, Barbara Matika, Martina Pekica, Toni Pekica, Ema Ivetić, Mihael Botić, Sara Soldo, Lana Rački, Eric Ilisić, Roko Peruško, David Reljanović, Matija Ritoša, Karlo Reljanović, Leon Kolar, Lucas Kolar i Luka Medić. U disciplini Reperi 5 Ema Ivetić je bila prva među juniorkama. Među kadetkinjama Barbara Matika je bila treća te prva među mlađim kadetkinjama, dok je Lana Rački bila druga mlađa kadetkinja. U muškoj konkurenciji sjajnom trkom iznenadio je Toni Pekica koji je bio drugi među juniorima te prvi među kadetima. U kategoriji mlađih kadeta drugi je bio Eric Ilisić, a treći Mihael Botić. U disciplini M Course treća je među juniorkama bila Ema Ivetić, dok je Barbara Matika bila treća među kadetkinjama te prva među mlađim kadetkinjama. Mihael Botić osvojio je drugo mjesto među mlađim kadetima i kadetima.

U ukupnom poretku među djevojčicama smo bili drugi, među dječacima drugi te ukupnim zbrojem bodova ostvarili smo drugo mjesto.

Norme za seniorsku reprezentaciju Hrvatske u podvodnoj orijentaciji koja će nastupiti na Europskom prvenstvu u Berlinu u Njemačkoj krajem kolovoza otplivali su seniori Robert Čupev, Ana Jerković i Lea Ikić Čupev dok će boje juniorske reprezentacije iz kluba braniti Ema Ivetić.

 

http://admin.sportskazajednicamedulin.hr/files/images/original/22448da3aec6c47460e4ec15a1124fca.jpg

 

http://admin.sportskazajednicamedulin.hr/files/images/original/3309df9c97ceac0ae3e63979d3b169c7.jpghttp://admin.sportskazajednicamedulin.hr/files/images/original/d906193728e3370d8054efa9cdc68557.jpg


Copyright © SZOM MEDULIN