lipanj 2018. 1. UTRKA EUROPSKOG KUPA U PODVODNOJ ORIJENTACIJI

 Proteklog vikenda održana je u Slovačkoj u Bratislavi 1. Utrka Europskog kupa u podvodnoj orijentaciji na kojoj je nastupila i ekipa RSK "Mladost" iz Medulina u

sastavu Ema Ivetić, Ana Jerković, Iris Despotović, Mateo Biletić i Saša Miloš. Nastupili su klubovi i reprezentacije Austrije, Njemačke, Ukrajine, Rusije, Slovačke, Češke Republike i Hrvatske. Plivale su se pojedinačne discipline "M Course" i "5 Points" te grupna disciplina. U disciplini "5 Points" Saša Miloš doplivala je do sedmog mjesta dok je u disciplini "M Course"  bila deveta . U disciplini "M Course" juniorka Ema Ivetić je bila četrnaesta kao i Mateo Biletić u disciplini "5 Points". U grupnoj disciplini cure su doplivale do bronce. Saša Miloš je u obje discipline otplivala normu za ulazak u reprezentaciju Hrvatske dok je Ema Ivetić po prvi puta došla do juniorske norme u disciplini "M Course" te su time osigurale mjesto u reprezentaciji Hrvatske koja će nastupiti krajem kolovoza u Gyekenyesu u Mađarskoj.

     Već sljedećeg vikenda održava se 1. i 2. Utrka Kupa Hrvatske u daljinskom plivanju perajama u Kostreni i Sisku gdje će nastupiti u velikom broju i Mladostaši.

1

2

 


Copyright © SZOM MEDULIN