Dragi naši sportaši, rekreativci, profesionalci i zaljubljenici u sport,

s veseljem vam najavljujemo da na ovogodišnju Sport Fest 2020 Poreč konferenciju dolazi Zlatko Mateša!  Sportaš, političar, profesor, sportski diplomat i predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora. S obzirom na svoje bogato iskustvo uvest će nas u temu diplomacije i sporta.Sport Fest 2020 Poreč koneferencija održat će se i ove godine u posebnom izdanju i to u periodu od 16. do 17. listopada u sportskoj dvorani Žatika. Lista ovogodišnjih predavača je impresivna: Goran Ivanišević, Ratko Rudić, Veljko Mršić, Nenad Bjelica, Miljenko Rak, Božo Sušec, Marijo Možnik, Ivan Katanušić, Stojko Vranković i Vlado Šola.

Ove godine nas očekuje prva Sport Fest konferencija u novim uvjetima s obzirom na situaciju s COVID 19. Broj mjesta biti će nešto smanjen radi vaše i naše sigurnosti, a tema cijelog Sport Festa ove je godine usmjerena na beskontaktne sportove. Još jednom naglašavamo da redovito komuniciramo s nadležnim institucijama i pratimo epidemiološku situaciju te ćemo u skladu s mjerama i preporukama SZGP-a i HZJZ-a održati ovogodišnju konferencij.

Zabavno-sportski expo dio posjetiteljima i ove godine nudi pregršt aktivnosti: od Run Fest utrke, Red Bull nastupa na rampi, crossfit i body building natjecanja i raznih beskontaktnih turnira.

Ovdje se možete prijaviti za svoju Sport Fest kotizaciju: https://www.sportfestporec.com/konferencija-2/

Djelić prošlogodišnje atmosfere možete pogledati na linku: https://www.youtube.com/watch?v=rycDoHCmB2A

https://www.sportfestporec.com/program/
https://www.sportfestporec.com/wp-content/uploads/2019/09/raspored-predavanja-za-konferenciju.pdf

Veliki sportski pozdrav od optimističnog Sport Fest tima! #vjernisportu

Sportski pozdrav,


Copyright © SZOM MEDULIN