KAMP PODVODNE ORIJENTACIJE

DRŽAVNO PRVENSTVO U PODVODNOJ ORIJENTACIJI

DRŽAVNO PRVENSTVO U PODVODNOJ ORIJENTACIJI ZA DJECU

 
RSK "Mladost" Medulin I RK "Centar" Medulin sudjelovali su na 4-om Kampu podvodne orijentacije na jezeru Lepenice u Fužinama. U sklopu kampa održano je i 29. Državno prvenstvo u podvodnoj orijentaciji te 4. Državno prvenstvo u podvodnoj orijentaciji za djecu sa disalicom. U kampu se učilo

disciplini podvodne orijentacije sa ronilačkom bocom te na disalicu, bez ronilačke boce.

 

Na Državnom prvenstvu u podvodnoj orijentaciji za Mladostaše su nastupili Lea Ikić Čupev, Luka Bohač, Lean Osmanović, Tara Pavlović, Martina Pekica, Marko Sremec, Ema Ivetić i Marco Cafolla te za RK "Centar" Medulin Tina Rački. Plivale su se pojedinačne discipline M Course, 5 Points i Star. Prošlogodišnja Europska prvakinja Ema Ivetić je u disciplini 5 Points bila druga, M Course treća dok je u disciplini Star bila prva, a među juniorkama je zasjala u svim disciplinama. Lea Ikić Čupev je bila treća u disciplinama Star i 5 Points te je pobijedila u disciplini M Course. Marko Sremec slavio je u disciplini M Course. Luka Bohač među juniorima osvojio je treće mjesto u disciplinama Star i M Course. Marco Cafolla također među juniorima je bio drugi u disciplini Star.

 U ukupnom poretku Mladost je osvojila prvo mjesto među ženama i u ukupnom poretku, dok smo u muškoj konkurenciji zauzeli treće mjesto.

Po četvrti puta održano je i Državno prvenstvo u podvodnoj orijentaciji za djecu sa disalicom gdje se plivala disciplina Reperi 5 u kategorijama mlađih kadeta, kadeta, mlađih juniora i juniora. Za Mladost su nastupili: Marco Cafolla, Luka Kasalo, Luka Bohač, Lean Osmanović, Barbara Matika, Karlo Horina, Martina Pekica, Toni Pekica, Mihael Botić, Sara Soldo, Ana Meden, Lana Rački, Eric Ilisić, Roko Peruško, David Reljanović, Matija Ritoša, Karlo Reljanović, Leon Kolar, Lucas Kolar i Luka Medić. Karlo Reljanović je sjajnom trkom doplivao do bronce među kadetima te zlata među mlađim kadetima. Luka Kasalo je bio treći među mlađim kadetima. U kategoriji kadetkinja Barbara Matika je bila druga te prva među mlađim kadetkinjama. Ana Meden uzela je broncu među mlađim kadetkinjama.

 U ukupnom poretku Mladost je zauzela prvo mjesto i među djevojčicama, dečkima kao i ukupno.

http://admin.sportskazajednicamedulin.hr/files/images/original/2429c3f27f67116c2abdefdb7a799444.jpg

 

http://admin.sportskazajednicamedulin.hr/files/images/original/32fc3f2287c462d3e72fc90daa41d152.jpg 

 http://admin.sportskazajednicamedulin.hr/files/images/original/29c2976e0aafef61decffdec2de34e7a.jpg

 


Copyright © SZOM MEDULIN