studeni 2019 - Ekipno Prvenstvo Hrvatske u plivanju perajama i brzinskom ronjenju

JUNIORI I JUNIORKE VICEPRVACI HRVATSKE

Proteklog vikenda održano je u Rijeci na bazenu na Kantridi Ekipno Prvenstvo Hrvatske u plivanju perajama i brzinskom ronjenju. RSK "Mladost" Medulin nastupio

je u sastavu Ema Ivetić, Natali Žgomba, Barbara Matika, Lana Rački, Sara Soldo, Ivona Brščić, Valeria Kirac, Marko Sremec, Marco Cafolla, Mateo Biletić, Lean Osmanović, Luka Bohač, Leon Kolar, Karlo Reljanović, Luka Medić i David Reljanović. Za KPA "Uljanik" Pula nastupili su Mario Gortan i Robert Čupev. Ekipno prvenstvo se bodovalo u disciplinama 50, 100, 200, 400 i 800 plivanje perajama, 50 apnea, 100 brzinsko ronjenje, 50, 100, 200 bifins te štafetama 4x100 plivanje perajama i 4x50 bifins.

 

U apsolutnoj kategoriji žena, muškaraca i ukupno ekipa Mladosti zauzela je treće mjesto. U ukupnom poretku među juniorima i juniorkama Mladostaši su također zauzeli brončano postolje dok su u ukupnom zbroju juniora i juniorki bili odlični drugi.

 

Za pohvalu su i mlađi kadeti koji su nastupili, muška mlađe kadetska štafeta na 4x50 bifins u sastavu Leon Kolar, Luka Medić, David Reljanović i Karlo Reljanović srušili su Državni mlađe kadetski rekord. Također, odlična je bila i mlađa kadetkinja Barbara Matika koja je odličnom utrkom na 800 plivanje perajama doplivala do ženskog mlađe kadetskog rekorda Hrvatske.

Sljedeće natjecanje na koje putuje dio najbržih mlađih natjecatelja Mladosti je Svjetski miting mladih plivača koji se tradicionalno održava u Mađarskom gradu Keczskemet.

 

http://admin.sportskazajednicamedulin.hr/files/images/original/d87ce01d100252ffbc34ed79cad88e59.jpg

 

 


Copyright © SZOM MEDULIN